#

Без коментарів: розпорядження Голови Київської ОДА Олексія Кулеби від 23.02.2022

15.04.2022 09:18
Без коментарів: розпорядження Голови Київської ОДА Олексія Кулеби від 23.02.2022
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що ще 23 лютого голова КОДА Олексій Кулеба підписав розпорядження про введення надзвичайного стану на території Київської області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на розпорядження Київської обласної державної адміністрації.

Зазначимо, що з’явився документ КОДА, який підтверджує, що столична влада готувалася до війни, адже ще вже 23 лютого було підписано розпорядження про введення надзвичайного стану в Україні.

Розпорядження передбачало утворити Київський обласний оперативний штаб із запровадження та здійснення заходів правового режиму надзвичайного стану.

У складі Київського обласного оперативного штабу із запровадження та здійснення заходів правового режиму надзвичайного стану були:

  • голова КОДА Олексій Кулеба;
  • перший заступник голови КОДА Дмитро Назаренко;
  • директор департаменту цивільного захисту, оборони та взаємодії з правоохоронними органами КОДА Ігор Аксенов.

До речі, у січні поточного року учасники "Невідомий Патріот" попереджали владу Бородянки, Бучі та Гостомеля про напад росії. Станом на сьогодні, майже увесь Бучанський район надзвичайно зруйновані.

Раніше повідомлялося, що під час окупації росіянами Бучі під Києвом вони тримали в підвалі близько 25 дівчат та ґвалтували їх. Постраждалим було від 14 до 24 років, тепер дев'ятеро з них вагітні.

Водночас у Мотижині Макарівської громади окупант вбив жінку тільки за те, що вона була в чорному. Батька вбитої 7 днів тримали в сараї із зав‘язаними очима. Також в Бородянці виявили підтверджені факти сексуального насилля.

Читати "Моя Київщина" у Telegram