#

Бібліотека у Гостомелі стала учасником проєкту "Польська полиця в Україні"

23.11.2023 20:20
Бібліотека у Гостомелі стала учасником проєкту "Польська полиця в Україні"
Фото з місця події

Гостомельська Публічна бібліотека стала учасником проєкту "Польська полиця в Україні", який реалізується державною установою "Український інститут книги" спільно з Інститутом книги у Польщі та за підтримки Міністерства культури та національної спадщини Польщі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис телеграм-каналу Гостомельської селищної військової адміністрації.

У межах проєкту бібліотека отримала безкоштовно комплект із 20 нових книжок для створення книжкової полиці польської літератури. Отримані книги – це добірка перекладів українською мовою польської класичної та сучасної літератури для дорослих та молодших читачів. Книжки польських авторів видані українською мовою видавцями України на кошти гранту, наданого їм Інститутом книги в Польщі.

Проєкт спрямований на створення доступу до польської літератури в публічних українських бібліотеках. Місією Інституту книги, серед іншого, є популяризація польської літератури в світі.

Нагадаємо, що комісійна перевірка перевірять процес відновлення 3 багатоповерхівок у Гостомелі, які відбудовують за кошти UNITED24.

Читати "Моя Київщина" у Facebook