#

У Переяслав-Хмельницькому триває розслідування смерті чоловіка через халатність лікарів

10.05.2019 14:30
 У Переяслав-Хмельницькому триває розслідування смерті чоловіка через халатність лікарів
Фото з мережі Інтернет

Розпочато розслідування за фактом неналежного виконання медиками професійних обов’язків, що призвело до смерті жителя с. Циблі Переяслав-Хмельницького району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу прокуратури Київської області.

Бориспільською місцевою прокуратурою Київської області розпочато кримінальне провадження за фактом неналежного виконання медичними працівниками своїх професійних обов’язків внаслідок недбалого та несумлінного до них ставлення, що спричинило тяжкі наслідки для хворого, за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.140 КК України.

Встановлено, що 25 квітня поточного року до Переяслав-Хмельницького відділу Бориспільської місцевої прокуратури надійшла інформація про те, що ще 20 квітня в с. Циблі Переяслав-Хмельницького району, під час виклику для надання медичної допомоги місцевому жителю, працівники екстреної медичної допомоги замість лікарні доставили непритомного хворого до помешкання сільського голови та, діставши його з зазначеного автомобіля, поклали на землю біля паркану домоволодіння. Вони стверджували, що чоловік знаходиться в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Потім сільський голова повторно викликав бригаду екстреної медичної допомоги у тому ж самому складі та хворого забрали до Переяслав-Хмельницької ЦРЛ для надання медичної допомоги. Через два дні хворий помер в реанімаційному відділенні лікарні. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що на Київщині засудили чоловіка, який жорстоко вбив свою дружину.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: