#

Білоцерківська Аграрна партія братиме участь у виборах на Васильківщині (ФОТО)

03.12.2018 16:31
Білоцерківська Аграрна партія братиме участь у виборах на Васильківщині (ФОТО)

Днями відбулося розширене засідання Виконкому Білоцерківської міської організації Аграрної партії України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку "Аграрна Партія Біла Церква" у Facebook.  

На засіданні обговорювалися питання створення Благодійної організації, участі членів партії в перших виборах до Ковалівської сільської ради ОТГ, затверджено план заходів до Міжнародного дня інвалідів, Дня Збройних Сил України, Дня місцевого самоврядування, Дня благодійництва.

Доповідачі: Голова міської партійної організації Дмитро Киришун, заступники голови Руслан Руденко, Костянтин Антоненко, Голова Контрольно-ревізійної комісії Тетяна Голотюк ознайомили присутніх з ходом виконання рішень попереднього засідання та висловили свої пропозиції щодо участі членів міської партійної організації в запланованих заходах.

Прийнято рішення щодо закріплення відповідальних від виконавчого комітету за вирішення кожного питання та активного залучення членів і прихильників партії до участі у заходах.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Присутній на засіданні, керівник первинного партійного осередку, тренер Футбольного клубу "Аграрна партія" Андрій Куліков повідомив, що команда "Аграрна партія" 1-2 грудня приймала участь в міському турнірі з вуличного футболу і завоювала Кубок за І-ше місце.

Однією з головних задач міської партійної організації є турбота про дітей, в першу чергу сиріт, з багатодітних сімей, вихованців інтернатів. Тому окремим питанням порядку денного було обговорення плану заходів до Дня Святого Миколая та Новорічних свят.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: