#

Білоцерківське підприємство постачає молочною продукцією всю мережу "McDonald’s" в Україні

05.07.2018 16:56
Білоцерківське підприємство постачає молочною продукцією всю мережу "McDonald’s" в Україні

Білоцерківський молочний комбінат являється єдиним постачальником молочної продукції для мережі закладів швидкого харчування "McDonald’s" в Україні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Департаменту агропромислового розвитку Київської ОДА у Facebook.

На сьогодні комбінат – єдиний виробник молочних сумішей для коктейлів і морозива компанії «McDonald`s» в Україні, а також постачальник молочних сумішей для Молдови, Білорусії, Азербайджана та Грузії.

Місія Білоцерківського молочного комбінату – дати українським споживачам можливість споживати високоякісні молочні продукти європейського рівня. Це стало можливим завдяки застосуванню інноваційних технологій переробки сирого молока, високотехнологічному обладнанню, дотриманню високих стандартів санітарії та гігієни на підприємстві.

Довідково:

У кінці грудня 2017 року Білоцерківський молочний комбінат виставили на продаж внаслідок банкрутства підприємства. На Центральній універсальній товарній біржі майновий комплекс Білоцерківського молочного комбінату викупило сільськогосподарське ТОВ "А.Ф. Злагода" з Черкаської області.

За два лоти, які включали в себе майновий комплекс комбінату площею 9 тис м2 із земельною ділянкою 6,3 га, а також під'їзні дороги, автомобілі та обладнання, переможець торгів заплатив близько 62,3 млн гривень.

При цьому, бенефіціаром ТОВ "А.Ф. Злагода" є колишній депутат Верховної Ради від Партії регіонів, а нині – народний депутат з групи "Партія "Відрождення" Геннадій Бобов, відомий як головний цукровий барон Черкаської області.

Білоцерківський молочний комбінат знаходиться у селі Томилівка Білоцерківського району. Асортимент продукції комбінату представлений торговими марками "Premialle", "Біла лінія", "Ферма" та "Любий край".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: