#

Білоцерківські алкоголіки з ахметовського "Укртелекому" виявились телефонними терористами

14.11.2020 12:58
Білоцерківські алкоголіки з ахметовського "Укртелекому" виявились телефонними терористами
Віктор Янукович і Рінат Ахметов

З’явились подробиці цинічного ставлення до простих громадян представників Білоцерківського відділення компанії "Укртелеком", яка належить Ахметову – найбагатшому олігарху України, ексрегіоналу та соратнику президента-втікача Януковича

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", нещодавня історія з вимаганням готівки співробітниками "Укртелекому" за дуже сумнівний ремонт телефонного кабелю отримала несподіване продовження.

До редакції звернувся громадянин із подробицями про продовження вимагання коштів та колекторські методи співробітників компанії.

Читайте також: У Білоцерківському районі алкоголіки ахметовського "Укртелекому" займаються вимаганням.
"Представник компанії "Укртелеком" приїхав до керівника дачного кооперативу з погрозами та вимогами компенсації витрат. Керівник кооперативу в телефонному режимі зв’язався зі мною та передав слухавку цьому укртелекомівцю. Він сказав що ми маємо заплатити за 25 метрів кабелю та трудодні працівників, які його перекладали.
Йому було запропоновано надіслати листа з інформацією про виконані роботи, причини цих робіт та реквізити для оплати, якщо причини пошкоджень будуть переконливі та обґрунтовані.
Про трудодні та випиту горілку я вже розповідав. А от про 25 метрів кабелю прозвучало фантастично – любителі "бухнуть" у робочий час викопали три ями півметра на півметра і метр в глибину на дорозі в метровій відстані від нашої ділянки. Як вони без викопування 25-метрової траншеї замінили 25 метрів телефонного дроту для нас загадка, - повідомляє дачник.

Але далі відбулись дуже "сильні" кроки зі сторони цих достойних людей з компанії "Укртелеком" олігарха Ахметова, чисто в стилі колекторських фірм-вимагачів.

Мобільний телефон власника дачної ділянки був поставлений на автододзвон протягом декількох днів. Мета – змусити громадянина заплатити готівку за сумнівні роботи над нібито ліквідацією ефемерного пошкодження.

Технологія проста: з робочого телефону 0911142455 компанії Укртелеком  мій номер протягом декількох днів був атакований шляхом автоматичного безперервного додзвону – це коли протягом дня на мій номер приходять 300-350 дзвінків один за другим, фактично блокуючи цей номер. Це коли по роботі мені ніхто не міг додзвонитись через те що постійно зайнято, а я не можу подзвонити батькам дізнатись про стан їхнього здоров'я, взагалі нікуди не можу телефонувати.
Це чистий телефонний тероризм з метою змусити віддати їм гроші за те, до чого я маю дуже віддалений та умовний стосунок, це ганебний стиль псевдоколекторів з компанії найбагатшого олігарха. Представники оператора мобільного зв'язку порекомендували мені написати заяву в поліцію.
Соромно за "Укртелеком" та сумно за компанію СКМ. Можу сказати одне – заяв у правоохоронні органи писати не буду, цим жлобам гроші не віддам, краще підтримаю благодійний фонд "Розвиток України", який допомагає українським громадянам Донбасу, єдине що треба буде дізнатись як їм перерахувати кошти, - заявив громадянин у коментарі журналістам "Моєї Київщини".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: