#

Білоцерківські гімнастки показали високі результати на чемпіонаті України

11.10.2020 18:00
Білоцерківські гімнастки показали високі результати на чемпіонаті України
Фото з місця події

У місті Ужгород з 30 вересня по 3 жовтня проходив чемпіонат України з художньої гімнастики, участь в якому взяло 15 спортсменок дитячо-юнацької спортивної школи "Юність"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Крокус".

Незважаючи на високу конкуренцію білоцерківські гімнастки змогли звання чемпіонів та призерів Чемпіонату. 

Серед гімнасток 2008 року народження за програмою першого розряду в особистій першості від команди ДЮСШ "Юність" виступало троє дівчат - Єлизавета Кепич, Анна Горобець та Софія Ткаченко. З невеликими похибками, вони все ж достойно представили команду. Єлизавета Кепич потрапила у фінал  та у вправах з булавами виборола срібло. 

У фінальних групових вправах без предмета по програмі першого розряду білоцерківська команда зайняла 3 місце. У фіналі з 5-ма м'ячами гімнастки теж стали бронзовими призерами. 

Крім цього, дівчата змогли вибороти третє місце у групових фінальних вправах зі стрічками по програмі КМС. 

У фіналі  особистої першості у вправах зі стрічкою переможницею стала Анастасія Данільченко. 

Переможницями у багатоборстві у групових вправах по програмі майстрів спорту стали: Дарія Масликова, Юлія Коліуш, Дар’я Фареник, Олена Чумак та Валерія Десятніченко. Також у фінальних вправах з м'ячами, дівчата отримали срібні медалі, а з трьома обручами і двома парами булав – золоту нагороду. 

По програмі МС в особистій першості гімнастка Юлія Коліуш виборола заслужену перемогу в багатоборстві. Потрапивши у фінал, вона отримала срібну медаль за вправу з обручем та бронзову за булави.

Дарія Масликова у фіналі особистої першості у вправах зі стрічкою виборола друге місце.

Нагадаємо, що міський голова міста Біла Церква Геннадій Дикий розмістив на своїй сторінці у Facebook звіт про виконану роботу за п’ять років каденції.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: