#

Мер Білої Церкви відзвітував про виконання передвиборчої програми (ФОТО)

09.10.2020 16:37
Мер Білої Церкви відзвітував про виконання передвиборчої програми (ФОТО)
Геннадій Дикий

Міський голова міста Біла Церква Геннадій Дикий розмістив на своїй сторінці у Facebook звіт про виконану роботу за п’ять років каденції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Геннадія Дикого у Facebook.

За словами мера міста, Біла Церква посідає 10 місце у рейтингу прозорості 100 найбільших міст України та 1 місце в рейтингу прозорості інвестиційного сектору.

Також Геннадій Дикий зазначив, що за час його каденції було запроваджено механізм прямої участі жителів у розподілі місцевого бюджету, механізм проведення земельних та комунальних аукціонів, також було забезпечено відкритий доступ мешканців міста до засідань сесій.

Окрім цього, було затверджено Генеральний план міста та стратегію розвитку міста до 2025 року. Було відкрито ЦНАПи, центри реабілітації учасників АТО, два інклюзивні центри для дітей із обмеженими можливостями тощо. Також у місті функціонують пункти надання безкоштовної медичної допомоги, ремонтуються навчальні заклади, реалізується схема розвитку велосипедної інфраструктури міста, будуються дитячі садочки.

Більше інформації про виконану роботу в Білій Церкві читайте на фото. 

Нагадаємо, що кандидат у депутати від партії "За майбутнє" Станіслав Поліщук записав черговий відеоролик, у якому закликав лідера партії "Біла Церква разом" скласти депутатський мандат.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: