#

Білоцерківський "Прометей" перемагає на конкурсах дистанційно

05.05.2020 11:06
Білоцерківський "Прометей" перемагає на конкурсах дистанційно
Фото з першоджерела

Стало відомо, що вихованці білоцерківського гуртка "Прометей" в умовах карантину активно займаються вдома та перемагають у дистанційних конкурсах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Білоцерківську міську раду.

Після введення карантинних заходів, керівництво закладу, педагоги-огранізатори, керівники гуртків  провели кропітку роботу щодо організації навчально-виховного процесу.  Для здійснення обміну навчальними матеріалами організували дистанційну роботу з вихованцями гуртків на базі інформаційних платформ з використанням менеджерів Viber та Telegram, соціальних мереж Instagram та Facebook, онлайн-занять  у формі відео-конференцій на платформі Zoom та з використанням  електронної пошти для надсилання навчальних матеріалів.

Вихованці закладу беруть активну участь у дистанційних конкурсах. Зауважимо, що гуртківці вже надіслали понад 150 робіт на XI міський фотоконкурс "Біла Церква очима молодих". Учасники самоосвітньої школи словесності приєдналися до участі в ІХ Всеукраїнському конкурсі літературної творчості "Море талантів" та Міжнародному поетичному конкурсі "Чатує в століттях Чернеча гора" та з нетерпінням чекають результатів.

Варто сказати, що вихованка "Зразкової аматорсьої студії "Контакт +", керівником якої є Ірина Дигало,  Осьмак Анастасія здобула Гран-Прі у  Всеукраїнському дистанційному конкурсі мистецтв "Діти, окрилені перемогою", який відбувся 17 квітня 2020 року.

Вчителі також поширюють свої напрацьовані матеріали в освітніх та міжнародних проєктах "E-Learning in After -School Education", беруть участь в освітніх вебінарах, онлайн-семінарах, розробляють навчальні матеріали та поповнюють свою педагогічну скарбничку новими досягненнями.

Нагадаємо, що білоцерківські патрульні зупинили вантажівку, водій якої не зміг надати дозвільних документів на перевезення вантажу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram