#

Білоцерківський перевізник знову потрапив у центр скандалу

07.09.2018 13:14
Білоцерківський перевізник знову потрапив у центр скандалу

У середу, 5 вересня, водій скандального "Транссіті", а саме маршрутного автобусу №22 закрив задні двері і почав рух до того, як вийшли пасажири, чим призвів до того, що одна пасажирка випала із автобусу, а 3-річниій дитині ледве не затисло ногу

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на "04563".

В дописі Оксани Оврашко в спільноті «Підслухано Біла Церква» у Facebook йдеться:

«Вчора (05.09.2018) знову ЧП на маршруті 22. На зупинці Шевченка (Літак) водій закрив задні двері і почав рух до того, як вийдуть пасажири. В результаті жінка упала на асфальт, забила руку і дивом встигла витягнути ніжку дівчинці років 3-х. На крики пасажирів водій зупинив автобус, постояв пару секунд і поїхав. Це сталось приблизно в 17-10 в напрямку масиву».

Нагадаємо, що поскаржитися на водія або на якість перевезень можна як самому перевізнику, номери якого вказані у кожній маршрутці, так і у відділ транспорту Білоцерківської міської ради (пл. Торгова 6, або зателефонувати за номером: 39-28-62). Однак, найчастіше за подібні витівки, з водіями проводять лише інструктаж. У відділі транспорту не мають повноважень на те, щоб виписати штраф водію або перевізнику. Лише у випадку, коли один водій отримає три скарги, перевізник має його звільнити. У такому разі рекомендуємо викликати поліцію. Крім того, міська рада може розірвати договір на перевезення у випадках невиконання умов цього ж договору:

-          порушення графіку руху транспорту на маршруті

-          неодноразового порушення перевізником законодавства про автомобільний транспорт (три і більше разів упродовж року), що буде підтверджено документами контролюючих органів

-          у разі скасування ліцензії на надання послуг з перевезення пасажирів та невиконання інших умов, що прописані у договорі.

Нагадаємо, що у вівторок, 4 вересня сталася ще одна пригода із перевізником "ТРАНССІТІ". Тоді, на кінцевій зупинці, що на Вокзальній площі загорівся моторний відсік автобусу 14-го маршруту. На щастя, пасажирів у автобусі не було.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: