#

Більше третини депутатів КиївОблРади звернулись до міністра Авакова на підтримку генерала Ценова (ФОТО)

07.06.2019 09:26
Більше третини депутатів КиївОблРади звернулись до міністра Авакова на підтримку генерала Ценова (ФОТО)

Депутати Київської обласної ради звернулися до міністра Авакова з проханням провести розслідування пов'язаного зі звільненням з посади начальника ГУ НП в Київській області Дмитра Ценова

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Міжфракційне депутатське об'єднання Київської обласної ради "Єднання" у Facebook.

У зверненні депутати наголошують, що на їх думку,ситуація яка склалася навколо Дмитра Ценова, є необґрунтовано політизованою. Робота очільника ГУ НП в Київській області депутатським корпусом Київської обласної ради оцінена як найвищий рівень професіоналізму та заслуговує на виключення ознак політичних переслідувань за цією справою, а всі рішення про персональну відповідальність мають набути ухвалення тільки після розлідування яке позбавлене упередження та суб’єктивності. 

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Також нагадаємо, що екс-начальник поліції Київської області Дмитро Ценов, якого відправили на Донбас після смерті 5-річної дитини, очолить поліцейські сили в зоні проведення Операції об’єднаних сил. 

Нагадаємо, що Голова поліції Київської області Дмитро Ценов подав рапорт про відставку з посади у зв'язку з убивством поліцейськими п'ятирічного хлопчика в Переяслав-Хмельницькому.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: