#

Білу Церкву обрали містом-партнером "теплого" проекту USAID

16.07.2018 07:42
Білу Церкву обрали містом-партнером "теплого" проекту USAID

У п'ятницю, 13 липня, міський голова Геннадій Дикий підписав меморандум з керівником Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні» - Діаною Корсакайте. Меморандум передбачає партнерство у сфері реформування сектору теплопостачання та розробки довгострокового плану розвитку теплових мереж міста

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "04563".

Біла Церква була обрана для співпраці на конкурсній основі серед 33 міст України, які подали заявки на конкурс.

Цей проект з липня до грудня надаватиме місту підтримку у розробці довгострокового плану розвитку теплових мереж, включаючи рекомендації щодо оптимізації централізованого теплопостачання (ЦТ) та інтеграції мереж. Що в свою чергу допоможе створити умови для використання екологічно чистої та/або альтернативної енергії в централізованому теплопостачанні, сприятиме інвестиційному програмуванню в централізованому теплопостачанні.

Крім того, за допомогою проекту USAID Біла Церкві зможе придбати програмне забезпечення , на базі якого буде працювати геоінформаційна система, що забезпечить автоматизоване управління, моделювання та діагностику теплових мереж в реальному часі та допоможе керувати системою централізованого теплопостачання в цілому. Працівники оператора центрального теплопостачання пройдуть навчання, в тому числі на подібних підприємствах в країнах ЄС.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: