#

Біля фастівської мерії жінка билася у судомах дві години (ВІДЕО)

29.08.2020 13:05
Біля фастівської мерії жінка билася у судомах дві години (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У місті Фастів пенсіонерка пішла оплачувати комуналку і раптово на вулиці їй стало зле, при падінні жінка вдарилася головою об бордюр, після чого в неї пішла кров з носа, почала битися у судомах, час від часу зомлівала

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ТСН".

До постраждалої підбігли десятки небайдужих і намагалися допомогти, викликали "швидку", проте медики за майже дві години так і не приїхали. У результаті громадяни подзвонили в поліцію, і жінку відвезли в лікарню правоохоронці.

Очевидці події розповідають, що боялися везти постраждалу пенсіонерку самостійно на своєму транспорті, оскільки випадково могли травмувати її ще більше. Люди неодноразово телефонували на номер "103" та викликали карету "швидкої допомоги".

За словами інспектора патрульної поліції Дмитра Маринича, вони теж надзвонювали медикам, на що оператор говорив, що всі карети зайняті.

Поклали на покривало, яке люди дали, і відвезли у фастівську лікарню, - говорить він.

У лікарні пенсіонерка пролежала в приймальному відділенні ще дві години, після чого її направили на комп'ютерну томографію. На жаль, через три дні жінка померла. Як зазначено у свідоцтві про смерть, причиною став набряк головного мозку.

Рідні померлої написали заяву в поліцію і попросили розслідувати ситуацію з ненаданням медичної допомоги постраждалій.

Водночас головний лікар Фастівської центральної районної лікарні Андрій Герцун заявив, що у нього "більше питання до наших небайдужих".

Виявляється, на Фастівський район з населенням 80 тисяч людей зараз діє чотири карети "швидких". На перевезення травмованих їх не вистачає через хворих на коронавірус.

За фактом події правоохоронці внесли відомості до ЄРДР та пообіцяли перевірити, чи дійсно жодна з "швидких" не мала змоги приїхати на виклик, щоб врятувати жінку.

Також нагадаємо, що у Фастові рятувальники зняли з відкритого вікна на дев'ятому поверсі житлового будинку двох маленьких дітей.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: