#

Біля Вишгорода рибоохоронний патруль сокирою порубав браконьєрські сітки (ФОТО)

17.07.2018 16:46
Біля Вишгорода рибоохоронний патруль сокирою порубав браконьєрські сітки (ФОТО)

На Київщині рибоохоронний патруль знищив 28 сіток, загальною довжиною 1 кілометр 82 метри

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Управління Державного агентства рибного господарства у Києві та Київській області.

13 липня 2018 року рибоохоронний патруль Київщини утилізував 28 сіток, загальною довжиною понад один кілометр (1 082 м). Також, було знищено інші незаконні знаряддя лову: 21 "косинку", 17 "павуків", 15 "драчів", 5 "екранів" та "ості".

Утилізація відбулася на березі Канівського водосховища у місті Вишгород, біля дамби Київської ГЕС за допомогою сокири (шляхом рубання). Знищення заборонених знарядь відбулося за постановами суддів, які ухвалені з початку 2018 року.

На заході, крім членів комісії Київського рибоохоронного патруля, були присутні начальники відділу погашення боргу Вишгородської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Київській області та Управління фінансів Вишгородської районної державної адміністрації Київської області.

"На сьогоднішній день значна кількість справ перебуває на розгляді у судах. Масове знищення заборонених знарядь лову планується восени, після позитивних рішень суддів", – прокоментував начальник Київського рибоохоронного патруля Володимир Мухін.

У відомстві нагадали, що останнє масове знищення сіток відбулося 30 січня 2018 року. Тоді було знищено близько 10 км браконьєрських сіток.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: