#

Бізнесмен Юркевич назвав причетних до рейдерського захоплення готельного комплексу під Києвом

14.01.2019 16:32
Бізнесмен Юркевич назвав причетних до рейдерського захоплення готельного комплексу під Києвом
Анатолій Юркевич

Директор готельного комплексу в Київській області Анатолій Юркевич заявив, що його бізнес намагається забрати ФК "Арсенал"

Про це повідомляє "Гордон" з посиланням на слова власника готелю GreLive Анатолія Юркевича, передає інформаційний портал "Моя Київщина".

У ніч з 8 на 9 січня представники охоронної компанії "Київ-Центр", погрожуючи адміністратору пістолетом, захопили готельний комплекс в Бориспільському районі. За словами Юркевича, одним із засновників охоронної фірми "Київ-Центр" є співвласник клубу "Арсенал" Денис Потапенко.

Нагадаємо, що 29 грудня 2018 року інформаційний портал "Моя Київщина" повідомляв про те, що об'єкти бізнесмена Анатолія Юркевича в селі Щасливе Бориспільського району були взяті під контроль силовиками.

Футбольний клуб "Арсенал" спільно з "Сбербанком Росії" намагається відібрати у власника готельний комплекс в Бориспільському районі – готель GreLive і ресторан Anise. Послугами готелю і ресторану користуються футболісти молодіжної академії ФК "Шахтар", пояснив він.

"ТОВ" ФК "Арсенал-Київ" накопичив заборгованість за проживання і харчування співробітників і учнів академії ФК "Шахтар", а також за оренду землі під три футбольних поля в сумі більше 2,5 млн грн перед ТОВ "Акко груп", що надає послуги проживання та харчування (готель GreLive і ресторан Anise), а також перед компаніями ТОВ "Лендінвест 3000" та ТОВ "Агролендінвест", що надають "Арсеналу" 3,6446 га для розміщення трьох футбольних полів (у всіх компаніях я з'явлюся бенефіціаром). Гроші для них, видно, чималі, і нові власники і керівництво ТОВ "ФК" Арсенал-Київ "вирішили скреативить", - написав Юркевич.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Бізнесмен зазначив, що "Акко груп" вела переговори з російським ПАТ "Сбербанк" щодо оренди частини приміщень, які "Сбербанк" раніше стягнув в позасудовому порядку у його компаній. Юркевич вважає, що боржники спробували використовувати в своїх інтересах конфлікт власників з російським "Сбербанком", який стосується суперечок по ТРЦ "Магеллан", і заволодіти нерухомістю.

"Скориставшись ситуацією, менеджери "Арсеналу", по всій видимості, задумалися: навіщо віддавати борги, адже вигідніше просто втрутитися в переговори Показники послуг ТОВ "Акко груп" з ПАТ "Сбербанк", створити конфлікт, в рамках якого здійснити рейдерське захоплення готельного та ресторанного бізнесу ТОВ "Акко груп", і вже безпосередньо надавати послуги академії ФК "Шахтар", - пояснив власник готелю.

За його словами, в ніч з 8-го на 9 січня представники охоронної компанії "Київ-Центр", одним із засновників якої є співвласник клубу "Арсенал" Денис Потапенко, захопили готель, погрожуючи адміністратору пістолетом.

"14 січня починається наступний семестр навчання юних футболістів академії ФК "Шахтар". Для цього футболісти повинні повернутися з канікул 12-13 січня. А значить, вже в найближчі дні стане зрозумілим, наскільки всі описані вище дії ТОВ "ФК "Арсенал-Київ" узгоджені, підтримуються, а може, навіть фінансуються ФК "Шахтар", - написав Юркевич.

Він зазначив, брати Потапенко, Денис і Олег – сини чотириразового чемпіона світу і заслуженого тренера з вільної боротьби Валерія Леонідовича Потапенка. Вони відомі тим, що є бенефіціарами ряду охоронних структур, що надають свої послуги БЦ "Парус", ТРЦ "Арена-Сіті", безлічі відомих ресторанів у Києві. І до цього моменту не мали репутації рейдерів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: