#

Блокпости у Київській області залишаться на невизначений термін

11.01.2024 19:10
Блокпости у Київській області залишаться на невизначений термін
Фото з мережі Інтернет

Пункти пропуску на Київщині продовжили свою роботу після збігання строків "спецзаходів", що були оголошені раніше

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на заяву коменданта Київської області підполковника Руслана Олійника.  

За його словами, блокпости і надалі продовжать роботу у Київській області. Причому буде проведено аудит щодо ефективності кожної з захисних споруд, і залишаться ті, що показали кращі результати. Також він відзвітував про ефективність подібних заходів.

Так, за його словами, першочерговою метою блокпостів було виявлення ДРГ, екстремістів, оголошених у розшук осіб, а також убезпечення від перевезення небезпечних речовин. Під час "спецперіоду" у області було перевірено майже 74 тис. осіб та 27 тис. авто. За цей час правоохоронці виявили 39 випадків кримінальних правопорушень: від обігу зброї та наркотиків до підробки документів.

Також Руслан Олійник підтвердив, що за час роботи блокпостів було виявлено "певну кількість" осіб, що ухилялися від мобілізації. Втім, комендант Київської області зазначив, що першочерговою метою правоохоронців не була саме роздача повісток для явки у ТЦК.

Нагадаємо, що у поліції прокоментували інформацію про роботу на блокпостах навколо Києва.


Читати "Моя Київщина" у Facebook