#

Борці з Київщини завоювали дві медалі на Всеукраїнському турнірі

16.08.2018 07:27
Борці з Київщини завоювали дві медалі на Всеукраїнському турнірі

Цими днями у Тернополі триває VI Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби пам'яті президента федерації греко-римської боротьби Тернопільської області Євген Ворка серед юніорів. Участь взяли і представники з Київщини

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на прес-службу управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністраці.

Дві медалі, золото та бронзу вибороли на змаганнях класики Київщини.

Дмитро Кіяшок у ваговій категорії 87 кг пробився на чемпіонат світу, перемігши всіх суперників з явною перевагою.

Вихованець Київської обласної школи вищої спортивної майстерності Андрій Шевченко у вазі 77 кг виборов бронзову нагороду турніру.

"Черкас, на жаль, не зміг взяти участі в цьому турнірі – завадила травма. Тому "прикидка" у Івана буде після 24 серпня, де він боротиметься за місце у складі збірної на чемпіонат світу. Інші борці поки що слабкі, тому коментувати їхні виступи не вважаю за потрібне. До речі, окрім Кіяшка, вже відібралися на світову першість Олександр Грушин та Віталій Андрійович", - коментує виступи борців Київщини тренер з греко-римської боротьби КОШВСМ Максим Чепурко.

Зазначимо, що Всеукраїнський турнір є відбірковим на чемпіонат світу серед юніорів 1998-2000 року народження, який відбудеться 17-23 вересня в Трнаві (Словаччина).

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: