#

"Бориспіль" може зупинити роботу через страйк працівників

30.05.2019 14:15
"Бориспіль" може зупинити роботу через страйк працівників
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що працівники аеропорту "Бориспіль" погрожують влаштувати страйк через небажання роботодавців іти їм на зустріч

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку об'єднання незалежних профспілок авіапрацівників у Facebook.

В ТОВ "Аерохендлінг", яке здійснює діяльність в аеропорту "Бориспіль", було створено незалежну профспілку авіапрацівників. Люди абсолютно законно об’єдналися в незалежну профспілку, щоб через діалог з роботодавцем вирішити багато виробничих і соціальних питань, домогтися припинення порушень трудового законодавства, які давно набули ознак системності.

Керівництво ж компанії обрало тактику тиску на незалежну профспілку, залякувань працівників, протиправних і дискримінаційних дій по відношенню до лідерів профспілки, тактику продовження системного порушення трудового законодавства, повної зневаги до прав та інтересів своїх же працівникі, які все ж таки намагалися мирним шляхом вирішити всі суперечки та пропонували керівництву сісти за стіл переговорів (у відповідь – ігнорування).

Тепер у працівників ТОВ "Аерохендлінг" з’явилося законне право на страйк. Ті, хто мають намір страйкувати визнають, що це вплине на багатьох пасажирів, які не зможуть вчасно дістатись до пунктів призначення. Однак вони просять розуміння, адже планують захищати свої конституційні права та свободи.

Нагадаємо, що вчора, 29 травня, мешканці сіл у Білоцерківському районі перекрили трасу Київ-Одеса з вимогою внести зміни до Перспективного плану області й дати можливість створити власну ОТГ.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: