#

Бориспільські патрульні затримали водія з "липовими" документами

10.07.2020 17:54
Бориспільські патрульні затримали водія з "липовими" документами
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 10 липня, на 77 кілометрі автодороги М 03 Київ—Харків—Довжанський патрульні зупинили водія, який порушив правила дорожнього руху 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Миронівський відділ поліції ГУНП в Київській області" у Faсebook.

На початку 1-ї години ночі на автодорозі Київ — Харків — Довжанський увагу інспекторів привернув автомобіль "ЗАЗ 110307", водій якого був не пристебнутий паском безпеки.

Поліцейські зупинили вказаний автомобіль та під час спілкування водій надав для перевірки всі відповідні документи. Під час перевірки посвідчення водія патрульні виявили ознаки підробки.

А перевіривши його по наявних базах інспектори з'ясували, що надане водієм посвідчення належить іншому громадянину. У зв'язку з чим на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Березанського відділу поліції.

Нагадаємо, що 10 липня на вході до Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування встановили нову дезінфікуючу рамку, яку закладу подарував громадський діяч Олександр Грощенко.

Читати "Моя Київщина" у Telegram