#

Бориспільський район відзначив День усиновлення

02.10.2018 16:19
Бориспільський район відзначив День усиновлення

В день великого православного свята Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії, Україна, а зокрема Бориспільщина, свяли День усиновлення

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "Вісті".

Голова Бориспільської районної державної адміністрації Олександр Туренко привітав усіх, хто причетний до цього свята: усиновлювачів, вихователів дитячих будинків, опікунів, працівників служби у справах дітей та центру соціальної служби для сім’ї, дітей і молоді.

«Держава – на захисті інтересів сімей, які всиновлюють сиріт, дарують їм родинне тепло, турботу, любов. За кошти державного бюджету для дитячого будинку сімейного типу родини Білоусових (див. фото., – ред.) було придбано житло в Бориспільському районі», – зауважив Олександр Валентинович на особистій сторінці у Facebook.

Працівники відповідних служб, до компетенції яких відноситься працювати та взаємодіяти із сім’ями, де виховуються діти-сироти, тримають на постійному контролі забезпечення нормальних умов проживання таких дітей та реалізацію соціальних заходів в рамках чинного законодавства.

З нагоди Дня усиновлення в населених пунктах Бориспільського району було проведено низку заходів, зокрема, зустрічі з родинами, які усиновили дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, конкурс малюнків у навчально-виховних закладах району на тему ”Кожній дитині потрібна родина”, тематичні лекції щодо пріоритетного усиновлення громадянами України дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, молебні за здоров’я дітей.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: