#

"Бориспільводоканал": знову переглядали тарифи

23.08.2018 09:58
"Бориспільводоканал": знову переглядали тарифи

В понеділок, 20 серпня поточного року вже вдруге не підтрималось питання про перегляд тарифів за послуги "Бориспільводоканалу", хоча для цього наявні усі потрібні економічні підстави. Затягування питання на думку більшості може призвести до "боргової ями"

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "Вісті".

Коли постало питання про перегляд тарифів минулого разу, підприємство рік очікувало позитивного рішення, накопичуючи фінансові проблеми. Потім довелося із міського бюджету компенсувати різницю а тарифах — а це ті самі мільйони гривень, про які на виконавчому комітеті говорили як про фінансову допомогу міста підприємству. 

Звичайно, потрібно вирішувати питання, які упорядкують оплату води, у тому числі мешканцями приватного сектора, яким вигідно оплачувати за нормами споживання, при цьому цілодобово поливати городи. Але це робота не на один день і не на один тиждень. Судячи із нинішньої ситуації на підприємстві, при існуючих тарифах, а, відповідно, і заробітних платах, може статися, що скоро не буде кому воду подавати і стоки відводити. Тож питання роботи зі споживачами та заходи по здешевленню виробництва уже будуть просто не актуальними.

Сьогодні за ті гроші, які "Бориспільводоканал" просить за тонну водопровідної води та відведення такої ж кількості стоків, у магазині можна придбати 5 літрів столової газованої чи негазованої води.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: