#

Броварчанка виборола золото на Чемпіонаті світу з хортингу

17.05.2019 14:15
Броварчанка виборола золото на Чемпіонаті світу з хортингу
Переможці Чемпіонату світу

Стало відомо, що представники Київщини продемонстрували прекрасні результати на Чемпіонаті світу з хортингу, який відбувався в Кіпрі 6-12 травня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку Президента Броварського спортивного клуб хортингу "Воїн" у Facebook.

Хортинг - це ціла комплексна система різнобічної підготовки спортсмена, що включає в себе елементи багатьох інших єдиноборств - вільної і класичної боротьби, бойового самбо, панкратіону, дзюдо, карате, джиу-джитсу. У хортингу присутні і борцівська техніка, і удари, а також задушливі та больові прийоми.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Відтак, на Чемпіонаті світу перше місце виборола Дарія Барбон, срібло отримали Роман Ковков, Максим Кисленко, Віталій Кисленко, а бронзу – Олег Бігун. Відтак, команда з України посіла перше місце. Другу позицію займає Латвія,  а третю – Республіка Кіпр.

Нагадаємо, що у місті Васильків 17-19 травня проводитиметься Всеукраїнський турнір з боксу, присвячений пам’яті майстра спорту СРСР, видатного тренера, засновника дитячо-юнацького боксу на Васильківщині Бориса Федоровича Глітіна.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: