#

Броварська міськрада схвалила ряд програм розвитку міста

08.12.2020 15:13
Броварська міськрада схвалила ряд програм розвитку міста
Фото з місця події

Сьогодні, 8 грудня, під головуванням Олександра Резніка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Броварської міської ради

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Броварської міської ради.

На засіданні депутати розглянули 14 питань порядку денного, які стосуються різних сфер життєдіяльності міста.

Зокрема у ході засідання було  схвалено: міську Програму розвитку культури м. Бровари на 2021 рік,  міську цільову Програму заходів та робіт з мобілізаційної підготовки та військової служби в місті Бровари на 2021 рік, Програму фінансової підтримки комунального підприємства "Оздоровчо-реабілітаційний центр" Броварської міської ради, комплексну Програму розвитку охорони здоров’я в місті Бровари на 2021 рік.

Також прийнято рішення конкурсної комісії про визначення переможця конкурсу щодо надання права на використання/встановлення об'єктів для провадження підприємницької діяльності (торгівля новорічними деревами) на адміністративній території Броварської міської ради.

Рішення виконкому будуть опубліковані на сайті Броварської міської ради у розділі "Рішення виконкому" в установлений чинним законодавством термін.

Нагадаємо, що 2 грудня, у Броварському краєзнавчому музеї, що на вулиці Гагаріна, 6, відкрилася персональна художня виставка «Мальовнича Україна» відомого в усьому світі художника Сергія Кривенка.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: