#

Бучу відвідав голова фонду Ukraine Focus Брок Бірман (ФОТО)

10.11.2023 12:50
Бучу відвідав голова фонду Ukraine Focus Брок Бірман (ФОТО)
Фото з місця події

До Бучі завітали Брок Бірман, голова благодійного фонду Ukraine Focus, та Базіл Сеггос —уповноважений з Департаменту охорони навколишнього середовища штату Нью-Йорк

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис у телеграм-каналі мера Бучі Анатолія Федорука.

Пан Брок подарував карету швидкої допомоги для 150-го навчального центру сил ТРО ЗСУ, а також передав для бучанців листа від 43-го президента США Джорджа Во́кера Буша та його дружини з важливими словами підтримки. 

З паном Броком приїхав також Базіл Сеггос —уповноважений з Департаменту охорони навколишнього середовища штату Нью-Йорк, який вже втретє відвідує Україну та Бучу зокрема. Пан Сеггос привіз підтримку від американського міста-побратима Олбані. Бучанцям передали костюми для пожежників і вже готують до відправки комунальну техніку.

Нагадаємо, що за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно одинадцятьох військовослужбовців рф, які розстріляли цивільні автомобілі з мирними мешканцями.



Читати "Моя Київщина" у Facebook