#

Чемпіон світу з ММА Ярослав Амосов буде медіа-амбасадором Фонду відновлення Ірпеня

17.03.2023 12:50
Чемпіон світу з ММА Ярослав Амосов буде медіа-амбасадором Фонду відновлення Ірпеня
Фото з місця подій

Учора, 16 березня, стало відомо, що чемпіон світу з ММА, ірпінець Ярослав Амосов буде медіа-амбасадором Фонду відновлення Ірпеня по відбудові Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" за покликанням на допис мера Ірпеня Олександра Маркушина.

Ярослав Амосов здобув чемпіонський пояс у червні 2021 року, коли переміг за очками бразильця Дугласа Ліму. У травні 2022 року він мав захищати титул проти британця Майкла Пейджа, але вступив до лав тероборони у рідному Ірпені. Бій було скасовано, а Пейдж у поєдинку за тимчасовий титул поступився Сторлі. А уже 26 лютого Ярослав Амосов переміг у поєдинку з американцем Логаном Сторлі і відстояв титул Bellator.

Олександр Маркушин зазначив:

Ярослав – потужний боєць, який ніколи не здається. Він мужньо захищав рідне місто від окупантів, а нещодавно довів свою професійність і силу в бою з американцем Логаном Сторлі. 
Тому, я впевнений, з підтримкою Амосова ми швидко відбудуємо нашу ДЮСШ і вона стане одним із головних центрів дитячого спорту на Київщині. 

Також мер Ірпеня ініціював присвоєння Ярославу Амосову звання Почесного громадянина міста.

Нагадаємо, що компанія Grammarly підтримала збір амбасадорки платформи United24 Еліни Світоліної на відновлення будинку в Ірпені.

Читати "Моя Київщина" у Facebook