#

Через сильні морози в Студениківській ОТГ облаштували пункти обігріву (ФОТО)

14.01.2021 15:20
Через сильні морози в Студениківській ОТГ облаштували пункти обігріву (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

На території Студениківської ОТГ через погіршення погодних умов створили дев’ять пунктів обігріву

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Студениківська об'єднана територіальна громада" у Faсebook, голова Студениківської ОТГ Марія Лях дала доручення старостам щодо відвідування родин, які не зможуть самотужки впоратись із різким похолоданням.

У ці кілька днів зима врешті вирішила нагадати про свою присутність, саме тому КП "Господар" та усі заклади бюджетної сфери повинні бути готові до роботи у таких умовах, щоб похолодання не наробило шкоди. Комунальне підприємство також готове до прибирання вулиць, якщо будуть снігопади. Окремо хочу зазначити щодо особливої уваги до людей літнього віку, які проживають одиноко, тому старостам слід попрацювати із такими людьми. Спеціалісти громади також поспілкуються із багатодітними родинами та сім’ями, що перебувають у скрутних життєвих обставинах. Поліцейський офіцер громади відвідає неблагонадійні родини. Для підтримки усіх, хто цього потребує, будуть організовані пункти обігріву. Також звертаємось до водіїв із проханням зважати на погіршення погодних умов на можливу ожеледицю на дорогах, - сказала Лях.

Зазначається, що пункти обігріву на час посилення морозів будуть знаходитись у приміщеннях медичних закладів громади. Там можна буде отримати першу медичну допомогу та випити гарячого чаю.

Також наголошується, що з усіх проблемних питань варто звертатися до старост старостинських округів та поліцейського офіцера громади. Номери телефонів старост зазначені у таблиці, яка подана нижче. Номер поліцейського офіцера громади: 0930506316 – Руслан Хоменко.

Нагадаємо, що в селі Козлів 17-річний хлопець завів дівчину в кущі, де вдарив її, а потім зґвалтував.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: