#

Через саботаж керівництва Київської облради родини учасників АТО не отримують матеріальної допомоги

15.05.2019 07:43
Через саботаж керівництва Київської облради родини учасників АТО не отримують матеріальної допомоги

На засіданні депутатської комісії Київської обласної ради з питань регламенту було повідомлено про повну відсутність матеріальної допомоги учасникам АТО та родинам загиблих воїнів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Світлани Шеповалової у Facebook.

Голова Центру допомоги учасникам АТО Світлана Шеповалова розповіла про проблемні питання учасників російсько-української війни та родин загиблих. З початку року в Київської області немає зовсім ніяких виплат, немає коштів на лікування, тому що немає рішення обласної ради.

"До Центру допомоги учасникам АТО та їх сім'ям надходить в середньому 10 звернень на день. В основному звернення про допомогу в лікуванні. Ми знаходимо, в міру можливості, як допомогти, але це не системно. Тисячі сімей чекають, коли ж запрацює програма", - йдеться у повідомленні.

Шеповалова подякувала членам регламентної комісії депутатам обласної ради, зокрема, Роману Титикало, Армену Шахарьянцу, Івану Ступаку, які з розумінням поставилися до проблеми соціального забезпечення ветеранів та одноголосно прийняли рішення звернутись до голови Київської обласної ради Ганни Старикової з проханням зібрати позачергову сесію.

Нагадаємо, що голова Київської обласної ради Ганна Старикова за формальними причинами відмовила депутатам у скликанні позачергової сесії.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: