#

Ціни послуг штрафмайданчика Білої Церкви завищують в десятки разів (ВІДЕО)

31.03.2023 09:25
Ціни послуг штрафмайданчика Білої Церкви завищують в десятки разів (ВІДЕО)
Фото з місця подій

Водії, авто яких перебувають на штрафмайданчику Білої Церкви, скаржаться на завищені ціни послуг

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Нещодавно вночі 25-26 березня працівники заправки ОККО вигнали на вулицю журналістів "Моєї Київщини", які опинились на дорозі під час комендантської години. Журналісти повертались пізно ввечері з редакційного завдання. Патрульна поліція зупинила редакційний автомобіль та евакуювала його на штрафмайданчик в терміновому порядку.

Працівники поліції, які прибули на місце події, пояснили, що патрульна поліція - окрема "контора", яка нікому не підпорядковується

Журналісти "МК" також стали свідками того, що евакуатор приїхав рівно через 15 хвилин і у них склалось стійке враження, що водій евакуатора працює з патрульною поліцією в "долях". При цьому, по району катались автомобілі, які патрульна поліція не зупиняла. 

За перевезення автомобіля евакуатором на відстань 7,5 км довелося заплатити 5430 гривень, що становить 724 гривні за 1 кілометр. Це є безсумнівним рекордом у номінації "послуги найдорожчого евакуатора" у регіоні.

До того ж усі евакуйовані автівки зберігаються на штрафмайданчику на сільськогосподарському полі під відкритим небом. Білоцерківчани скаржаться на завищені ціни. Для багатьох нараховані суми непідйомні, а без оплати штрафу машин власникам не віддають, попереджаючи, що чим довше авто перебуває на штрафмайданчику, тим більша сума буде нараховуватися. Жодних чеків водіям не видають і, ймовірно, сам розмір штрафу беруть "зі стелі". Також часто водії не можуть отримати відповідь на питання, чи були законні підстави для евакуації їх автомобілів.

Нагадаємо, що раніше нардеп Микола Бабенко зайнявся цим "мутним" білоцерківським штрафмайданчиком.


Читати "Моя Київщина" у Facebook