#

Нардеп Микола Бабенко зайнявся "мутним" білоцерківським штрафмайданчиком (ФОТО)

29.03.2023 19:20
Нардеп Микола Бабенко зайнявся "мутним" білоцерківським штрафмайданчиком (ФОТО)
Микола Бабенко

Нардеп Микола Бабенко звернув увагу на штрафмайданчик у Білій Церкві, куди за великі гроші евакуйовують машини порушників

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Нещодавно у Білій Церкві  патрульна поліція зупинила редакційний автомобіль "МК" та евакуювала його на штрафмайданчик в терміновому порядку. Працівники поліції, які прибули на місце події, пояснили, що патрульна поліція - окрема "контора", яка нікому не підпорядковується. При чому формальним приводом для зупинки став неадекватно встановлений дорожній знак, з чим патрульні поліцейські погодились.

Журналісти "МК" також стали свідками того, що евакуатор приїхав рівно через 15 хвилин (в ніч з суботи на неділю, під час комендантської години) і у них склалось стійке враження, що водій евакуатора працює з патрульною поліцією в "долях". При цьому, по району катались автомобілі, які патрульна поліція не зупиняла. 

За перевезення автомобіля евакуатором на відстань 7,5 км журналістам довелося заплатити 5430 гривень, що становить 724 гривні за 1 кілометр. Це є безсумнівним рекордом у номінації "послуги найдорожчого евакуатора" у регіоні. Нардеп Микола Бабенко висловився щодо ситуації у статті для "Вісника Білої Церкви".


Читати "Моя Київщина" у Telegram