#

У Гребінках відкрили сучасний ЦНАП

19.05.2021 21:15
У Гребінках відкрили сучасний ЦНАП
Фото з місця події

Сьогодні, 19 травня, урочисто відкрили центр надання адміністративних послуг Гребінківської селищної ради

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу КОДА.

ЦНАП створили за інституційної та матеріальної підтримки Програми "U-LEAD з Європою". Експерти Програми допомогли у розробці дизайн-проєкту та зонуванні робочих місць у майбутньому ЦНАПі, а також у забезпеченні меблями, комп’ютерною технікою, системою електронної черги.

У відкритті ЦНАП взяли участь представники Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства розвитку громад та територій України, Програми "U-LEAD з Європою", департаменту економіки та цифровізації Київської облдержадміністрації.

ЦНАП розташований у новій, спеціально збудованій будівлі. Загальна вартість проєкту становить понад 14 млн грн., з яких майже 12 млн грн було профінансовано з обласного бюджету.

У ЦНАП Гребінківської сільської ради сьогодні можна отримати в комфортних умовах 133 види послуг, зокрема у сферах: соціального захисту, реєстрації місця проживання, прав на нерухоме майно, актів цивільного стану, тощо. Також у приміщенні ЦНАП розташовано відділ обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області. Адреса ЦНАП: смт Гребінки, вул. Київська, 91/2.

Також нагадаємо, що у Дівичківській громаді офіційно відкрився Центр надання адміністративних послуг.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: