#

Під Києвом чоловік напав на дружину і вирішив обдурити правоохоронців (ФОТО)

04.01.2021 18:40
Під Києвом чоловік напав на дружину і вирішив обдурити правоохоронців  (ФОТО)
Фото з місця події

У селі Іванковичі Васильківського району чоловік вдарив дружину ножем, але правоохоронцям сказав, що це зробили невідомі особи

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області, чоловік повідомив на спецлінію "102" неправдиву інформацію.

Працівники поліції, які прибули на місце події, оперативно встановили перебіг подій того вечора.

Вони з’ясували, що після розпиття алкогольних напоїв між подружжям виникла сварка, під час якої чоловік вдарив дружину ножем. А після, щоб приховати сліди злочину, чоловік повідомив до поліції, що поблизу магазину на жінку напали невідомі – вдарили ножем та відібрали гроші і мобільний телефон.

Потерпілу жінку госпіталізували до лікарні, де медики діагностували їй проникаюче ножове поранення. Зловмисника поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури повідомили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Запобіжний захід зловмиснику обере суд.

Нагадаємо, що у селі Гребінки Васильківського району поліцейські Київщини затримали чоловіка, який до смерті побив рідну бабусю.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: