#

У Гребінках чоловік до смерті побив рідну бабусю (ФОТО)

14.12.2020 19:10
У Гребінках чоловік до смерті побив рідну бабусю (ФОТО)
Фото з місця події

У селі Гребінки Васильківського району поліцейські Київщини затримали чоловіка, який до смерті побив рідну бабусю

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

Коли до Васильківського відділу поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що в одному із будинків селища Гребінки виявлено 82-річну жінку з рубаною раною голови та численними ушкодженнями, правоохоронці миттєво прибули на місце події.

Поліцейські швидко розшукали зловмисника. Ним виявився 33-річний онук загиблої. Коли чоловіка доставили до відділу поліції, він майже одразу зізнався у скоєному.

Зловмисник розповів, що ввечері між ним та бабусею стався конфлікт через те, що він безробітній.  Чоловік розлютився від такої розмови, не стерпів, взяв граблі та почав бити бабусю, як по голові так і по тілу. Після інциденту чоловік пішов додому, а лікарів викликав лише наступного дня. На жаль, від отриманих травм літня жінка померла в кареті швидкої.

Слідчі за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури оголосили затриманому про підозру за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, що у Броварах водій невстановленого автомобіля збив насмерть 27-річного броварчанина та втік з місця події.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: