#

Чоловіка та жінку з Обухівщини судитимуть за жорстоке вбивство племінника

02.11.2023 15:30
Чоловіка та жінку з Обухівщини судитимуть за жорстоке вбивство племінника
Фото з місця події

За процесуального керівництва Обухівської окружної прокуратури до суду скерували обвинувальний акт стосовно подружжя за фактами  незаконного позбавлення волі та умисного вбивства

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис телеграм-каналу Київської обласної прокуратури.

Розслідування встановило, що у червні чоловік та дружина зупинили автомобіль, в якому перебував племінник чоловіка та примусили його залізти до багажника їхньої машини. Хлопця привезли до одного з сіл Обухівського району, де на подвір’ї будинку йому зв’язали руки та ноги. Потім змусили його пройти на галявину неподалік будинку, де жінка облила хлопця бензином та підпалила.  Від отриманих травм потерпілий помер. 

У момент вбивства на місці злочину перебував їхній знайомий, який не знав про жахливі плани подружжя. Окрім нього був ще один свідок: чоловік, якого вбивці покликали, аби він допоміг їм відвезти тіло у поле. Там його закопали та попросили свідків мовчати.

Наразі до суду скеровані обвинувальні акти стосовно двох вказаних осіб за фактом приховування злочину. За клопотанням прокуратури обвинувачені у вбивстві знаходяться під вартою. 

Нагадаємо, що 26 жовтня в Обухівському районі під час дорожньо-транспортної пригоди загинув чоловік.

Читати "Моя Київщина" у Facebook