#

Де переглянути онлайн третю серію серіалу "Чорнобиль" (ВІДЕО)

24.05.2019 10:59
Де переглянути онлайн третю серію серіалу "Чорнобиль" (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У понеділок, 20 травня, вийшла в ефір третя серія "Чорнобиля" від телеканалу HBO: де подивитись онлайн?

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "OBOZREVATEL".

Телеканал HBO опублікував на офіційному YouTube-каналі HBO трейлер третьої серії міні-серіалу "Чорнобиль" про аварію на Чорнобильській АЕС 26 квітня 1986 року. Серіал складатиметься з п'яти серій, в яких буде розповідь про аварію на Чорнобильській АЕС у 1986 році і спроби з'ясувати її причини. 1 серія з'явилася в мережі 6 травня, друга – 13 травня.

Третя серія має назву "Відкрийся, Земле" (Open Wide, O Earth).  У ній йтиметься про перших загиблих ліквідаторів аварії, а також вченого Валерія Легасова, розробника плану дезактивації зараженої території, якого зіграє Джаред Харріс. В кадрі також з'являться московські чиновники, які отримають перші доповіді про ситуацію на ЧАЕС.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

В Україні серіал буде доступний для легального перегляду на стрімінгових платформах oll.tv, megogo.net, sweet.tv, divan.tv з підпискою, що включає колекцію "Амедіатека".

Варто сказати, що на порталі IMDb глядачі оцінили першу серію у 9,4 бала з 10, а другу – в 9,7 бала. На онлайн ресурсі Rotten Tomatoes позитивно сприйняли "Чорнобиль" 95% критиків і 98% глядачів. На диво, ці оцінки вищі, ніж у суперпопулярного серіалу "Гра престолів".

Британський оглядач-критик Адріан Генніган писав для ізраїльського видання Haaretz: "На фоні нового серіалу HBO "Чорнобиль" "Гра престолів" виглядає, як комедія", – зазначив Генніган.

Нагадаємо, що 26 квітня 1986 року о 1 год 23 хв на четвертому енергоблоці Чорнобильської АЕС сталося два потужні вибухи, які викинули в довкілля велику кількість радіоактивних речовин.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: