#

Декілька вулиць у Броварах звільнять від темряви (ФОТО)

10.12.2021 09:20
Декілька вулиць у Броварах звільнять від темряви (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У Броварах на прибудинковій території біля багатоповерхівок, що на вулицях Марії Лагунової, 18, 18-Б, і Київська, 302 -304, встановлять належне освітлення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Трибуна Бровари".

Для поточного ремонту мереж зовнішнього освітлення на позачерговій сесії міської ради сьогодні, 10 грудня, депутати мають додатково виділити 600 тис грн.

Що стосується вулиці Марії Лагунової, то за інформацією начальниці управління БЖКГІТ Світлани Решетової, освітлення території відбуватиметься за зверненнями матерів, які водять дітей до дитсадка "Оленка". Власне, вони і скаржилися на неналежне освітлення підходу/під’їзду до дитсадка. Оскільки дитячий заклад розміщений поряд із будинками 18 і 18-Б, то встановлення додаткових опор і нових ліхтарів дозволить зробити під’їзні шляхи до ЗДО безпечнішими.

Поточний ремонт мереж зовнішнього освітлення здійснюватиме КП "Бровари-благоустрій". Загальна вартість видатків на вулично-шляхову інфраструктуру і благоустрій території у 2021 році складе 117 млн 947,10 тис грн.

Роботи планують завершити вже цього року.

Нагадаємо, що в Броварах всіх охочих запрошують на театралізований шоу-мюзикл "Правда про чудеса" від Арт-Центру Акторської гри та режисури Іванни Маньковської.



Читати "Моя Київщина" у Telegram