#

Депутат Київоблради Соболєв звернувся до Зеленського з приводу розслідування вбивства сина

15.05.2020 13:35
Депутат Київоблради Соболєв звернувся до Зеленського з приводу розслідування вбивства сина
Соболєв з родиною

Депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв, на якого в грудні минулого року вчинили замах, у результаті якого загинув його трирічний син, звернувся до президента України Володимира Зеленського щодо розслідування злочину

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Громадське".

Депутат наголосив, що не довіряє правоохоронцям і проводить власне розслідування, сам привіз в Україну двох свідків - колишніх товаришів одного з підозрюваних Юсупа Абуєва, але готовий надати всю зібрану інформацію самостійно Володимиру Зеленському.

Я не знаю, хто покриває замовників вбивства мого і причетних до смерті сина, але я точно знаю, що всі винні понесуть заслужене покарання. Тому я звертаюся до нашого президента - я готовий надати Вам всю інформацію, яку вдалося зібрати за цей час. Повірте, її досить, щоб зупинити беззаконня, яке твориться нині і запобігти нові вбивства, — написав Соболєв на своїй сторінці у Facebook.

Також нагадаємо, що 26 березня, було повідомлено про підозру ще двом особам, які, ймовірно, причетні до замаху на вбивство депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва, у результаті якого загинув його трирічний син.

Читати "Моя Київщина" у Telegram