#

Депутат Київоблради від БПП Глиняний до 1 вересня роздав першокласникам гречку (ФОТО)

03.09.2018 13:41
Депутат Київоблради від БПП Глиняний до 1 вересня роздав першокласникам гречку (ФОТО)

Сьогодні, 3 вересня, до Дня знань депутат Київської обласної ради Леонід Глиняний передав школярам пакунки з пластівцями швидкого приготування ТМ "Сквирянка"

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Леоніда Глиняного у Facebook.

"Сьогодні особливий день у школярів Сквирського району Київської області – розпочався новий 2018-2019 навчальний рік. Шкільні дзвоники пролунали для учнів 25 навчальних закладів. Як і щороку, разом із ТМ "Сквирянка" привітали тих, хто вперше переступив поріг школи - наших першокласників, яких цього року на Сквирщині 383. Кожен з першачків отримав від нас смачні та корисні подарунки", – зазначив депутат у дописі.

Сквирський НВК №5, учні якого навесні перемогли у відкритому конкурсі "Здорові діти – здорова нація", був відзначений особливо – дітям подарували сертифікат на облаштування їхнього навчального закладу. Таким чином, до початку нового навчального року у закладі за кошти Сквирського комбінату хлібопродуктів було капітально відремонтовано їдальню.

"Відтепер школярі мають змогу харчуватись та святкувати у комфортних умовах. Бажаю усім, хто сьогодні розпочав навчальний рік, бути здоровими, розвинутими, із задоволенням відкривати світ Знань", – додав Глиняний.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: