#

Депутат Київської облради вирішив скласти повноваження

15.05.2019 05:25
Депутат Київської облради вирішив скласти повноваження
Роман Буковський

Депутат Київської обласної ради від "Опозиційного блоку" Роман Буковський вирішив завчасно покинути склад колегіального органу

Про це інформаційному порталу "Моя Київщина" стало відомо з власних джерел у Київській обласній раді.

Відповідне звернення було винесене на розгляд депутатської комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами та боротьби з корупцією.

Члени комісії підтримали ініціативу "Про дострокове припинення повноважень депутата Київської обласної ради VII скликання Буковського Романа Володимировича". Дане питання буде винесено на розгляд найближчої сесії Київської облради.

Як повідомляють джерела, Буковський покидає облраду, аби сконцентруватися на виборах до парламенту. Імовірно, він буде висувати свою кандидатуру по виборчому округу №96, де балотувався у 2014 році, але програв чинному нардепу Ярославу Москаленку.

"Моя Київщина" детально писала про кожного з депутатів Київської обласної ради, виключенням не став і Роман Буковський, який входить до фракції "Опозиційний блок".

Нагадаємо, що голова Київської обласної ради Ганна Старикова за формальними причинами відмовила депутатам у скликанні позачергової сесії.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: