#

Депутат Ольга Червакова влаштувала мітинг проти нового губернатора у Коцюбинському

09.11.2018 16:12
Депутат Ольга Червакова влаштувала мітинг проти нового губернатора у Коцюбинському

 

У середу, 7 листопада, відбулася зустріч мешканців Коцюбинського з новим головою Київської ОДА

Як повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на "Правду Ірпеня", депутат Верховної Ради Ольга Червакова спробувала сісти на місце для спікерів, але люди не дозволили їй це зробити, тому вона залишилась стояти біля вхідних дверей.

Ще перед приїздом керівника області, Червакова підготувала плакати з критикою Терещука, які під місцевим Будинком культури тримали прихильники колишньої селищної голови Ольги Матюшиної.

Олександр Терещук приїхав у Коцюбинське з приводу довгоочікуваного старту опалювального сезону, який тривалий час тут затримувався. Громада селища впевнена, що з’явившись разом з ним, Червакова намагалася продемонструвати свою участь у вирішенні проблеми з теплопостачанням.

Нагадаємо, що 31 жовтня в Київській обласній державній адміністрації відбулася робоча нарада щодо опалювального сезону в Коцюбинському за участі губернатора Київщини Олександра Терещука.

"Де вона була раніше? Чому тільки зараз прийшла? Вона нічого не зробила, щоб у нас з’явилося тепло! Навпаки створила кризу, яку ми ледь подолали! Минулого року бігала тут з камерами і піарила Матюшину, коли та незаконно зривала вентилі в котельнях. Тепер через це на селище вішають 27 млн. боргу! Нехай вони відповідають за це, а не громада!", – обурюються мешканці Коцюбинського.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

За даними видання "Правда Ірпеня", Ольга Червакова є головним лобістом приєднання Коцюбинського до Києва. Цей так званий проект вона реалізує з 2015 року, відколи головою Коцюбинського обрали Ольгу Матюшину.

Зрозумівши, що коцюбинські депутати не дають реалізувати її план, 14 квітня 2016 року Червакова просунула на розгляд ВРУ антиконституційну постанову про розпуск Коцюбинської селищної ради. Згодом Вищий адміністративний суд України та Верховний суд України визнали її незаконною.

Причиною такої зацікавленості Червакової маленьким селищем місцеві жителі називають бажання збагатитися. За свої послуги Червакова нібито має отримати 10 га землі в Біличанському лісі, їй лише потрібно пролобіювати поглинання Коцюбинського Києвом. Адже лише приєднавши селище до столиці, київські забудовники, які уже вичерпали всі земельні ресурси в Києві, отримають право безперешкодно розпоряджатися лісом. Мова йде про 4 тис. га – це близько 2 мільярдів доларів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: