#

Депутат Сіренко втратив посаду директора Яготинського маслозаводу (ФОТО)

11.09.2020 16:02
Депутат Сіренко втратив посаду директора Яготинського маслозаводу (ФОТО)
Олександр Сіренко

Депутата Київської обласної ради VII скликання Олександра Сіренка, який 31 рік був директором ПАТ "Яготинський маслозавод", відправили у відставку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Сергія Вовченка у Facebook.

8 вересня цього року голова наглядової ради компанії "Молочний альянс" провів зустріч, на якій представив нового Генерального директора підприємства "Яготинський маслозавод" Сергія Косяченка, який замінив на цій посаді Олександра Сіренка.

Зауважимо, що відтепер ексдиректор ПАТ "Яготинський маслозавод" працюватиме в складі Ради директорів "Молочного альянсу" на посаді директора з виробництва та якості.

Нагадаємо, що в місті Яготин чоловік, який раніше орендував став, дозволяв рибалкам проводити у ньому вилов риби на платній основі.  

Довідково.

Сергій Косяченко народився та виріс в Яготині. Після закінчення  інституту влаштувався економістом на ПАТ "Яготинський маслозавод", пізніше став заступником директора. У 2011 році очолив будівництво Заводу дитячого харчування в Згурівці, який за рік завоював 25% українського ринку.  На початку 2014 року став директором сирзаводу в Баштанці, де також виправдав довіру акціонерів. 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: