#

Депутата Бучанської міськради оштрафували за несвоєчасне подання декларації

26.04.2019 15:23
Депутата Бучанської міськради оштрафували за несвоєчасне подання декларації
Фото з мережі Інтернет

Ірпінським міським судом депутата визнано Бучанської міської ради визнано винним у вчинені адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Органами прокуратури Київської області здійснюється системний аналіз стану законності у сфері запобігання корупції з метою попередження корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень у публічній і приватній сферах суспільних відносин.

Встановлено, що депутат Бучанської міської ради Київської області, який будучи особою на яку поширюються вимоги Закону України «Про запобігання корупції», несвоєчасно, без поважних причин подав щорічну декларацію за 2017 рік особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Прокуратурою забезпечено участь у розгляді судом адміністративної справи по притягненню вказаного посадовця до адміністративної відповідальності за порушення вимог фінансового контролю за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП.

Нагадаємо, що 13 березня депутата Бучанської міської ради від партії "Захисників Вітчизни" Олександра Таможнього викликали до НАЗК для дачі пояснень.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: