#

Депутати ініціюють повторне розслідування справи Ноздровської

29.01.2019 15:53
Депутати ініціюють повторне розслідування справи Ноздровської
Ірина Ноздровська

Народні депутати мають намір ініціювати нове досудове розслідування в справі про вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської

Про це стало відомо на засіданні тимчасової слідчої комісії з розслідування нападів на активістів, повідомляє "Горизонт", передає інформаційний портал "Моя Київщина".

За словами адвоката у справі Олександра Панченка, те, що одна особа не могла вчинити вбивство, стало зрозуміло відразу ж після ознайомлення з матеріалами кримінального провадження.

Нагадаємо, що мати вбитої Ірини Ноздровської звинувачує в причетності до смерті доньки колишнього роботодавця – члена депутатської групи "Партія "Відродження" Антона Яценка.

"Після проведення консультацій з фахівцями, ми з'ясували, що там мало бути кілька людей. Але на сьогоднішній день ми нічого зробити не можемо. Адже поліція нібито не бачить підстав для ініціювання нового досудового розслідування", - сказав Панченко.

У зв'язку з цим адвокат звернувся до ТСК з проханням сприяти проведенню розслідування і висловив готовність оформити це прохання документально. Він нагадав, що Россошанський помилився при вказівці місця вбивства, а на останньому засіданні суду у справі відмовився від визнання своєї провини.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: