#

Депутати Славутицької громади шукають ідеї розвитку

16.06.2021 09:05
Депутати Славутицької громади шукають ідеї розвитку
Фото з мережі Інтернет

Учора, 15 червня, команда Київського регіонального офісу Програми "U-LEAD з Європою" провела онлайн семінар навчальної програми для депутатів Славутицької громади "Розвиток громади"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщинаіз покликанням  на "U-LEAD з Європою".

Депутатів Славутицької громади навчають працювати із бізнесом, писати стратегію розвитку, розвивати сільську місцевість та залучати зовнішні ресурси

Семінар покликаний допомогти депутатам опанувати знаннями з розробки стратегії розвитку, алгоритмів сприяння бізнесу, розібратись із державною та регіональною політикою сільського розвитку та зрозуміти як використовувати фінансові інструменти підтримки. Дмитро Василенко, керівник Хмельницького регіонального офісу Програми розповів про кластери економіки та роботу із бізнесом в громаді.

Микола Сюсько, керівник Закарпатського регіонального офісу, детально розкрив етапи стратегічного планування. Славутицька громада має Стратегію розвитку, яку на сьогодні вже почали реалізовувати.

Громада має низку переваг і сьогодні депутати мають додати ідеї для розвитку. Далі для депутатів громади проведуть навчання щодо управління комунального майна. І вже в липні експерти працюватимуть з депутатами над зростанням ефективності використання комунального майна.

Також нагадаємо, що 10 червня, до Славутича завітали представники громадської організації "Доступно.UA".


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: