#

Славутич продовжує рухатися у напрямку безбар’єрного середовища

10.06.2021 17:35
Славутич продовжує рухатися у напрямку безбар’єрного середовища
Фото з місця події

Сьогодні, 10 червня, до Славутича завітали представники громадської організації "Доступно.UA"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку  у Facebook.

Ініціатива "Доступно.UA" розповідає про життя людей з інвалідністю та розвінчує міфи про них, працює над створенням тренду доступності в Україні. Разом з архітектором Дмитром Баглаєвим гості мали можливість прогулятися містом та подивитися, що вже зроблено в рамках створення безбар’єрного середовища у місті.  

Місто доєдналося до ініціативи першої леді Олени Зеленської "Без бар’єрів", що спрямована на розбудову універсального, дружнього до маломобільних груп населення публічного простору. Славутич стане лабораторією з розробки та впровадження на практиці безбар’єрних архітектурних рішень, найуспішніші з яких буде поширено на всю Україну.

Зустріч продовжилася у Краєзнавчому музеї, де міський голова Юрій Фомічев та голова ГО "Доступно.UA" Дмитро Щебетюк підписали Меморандум про співробітництво, який має на меті реалізацію спільних проектів щодо розвитку доступного середовища для маломобільних та інших груп населення та інформаційну популяризацію створення безбар’єрних міських просторів в Україні.

Також нагадаємо, що у Славутичі реалізують програму ремонту БК "Енергія" та молодіжного центру для підвищення їхньої доступності.

На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять, люди сидять та на відкритому повітрі

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: