#

Дикий-мер Білої Церкви викликає пенсіонерів у поліцію через мітинг (ВІДЕО)

03.07.2018 11:59
Дикий-мер Білої Церкви викликає пенсіонерів у поліцію через мітинг (ВІДЕО)

У Білій Церкві учасників мітингу за скасування нових комунальних тарифів, який відбувся ще навесні, викликали в поліцію. Правоохоронці хотіли перевірити справжність підписів під резолюцією з вимогою скасування тарифів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Киев Власть".

На минулому тижні в Білій Церкві учасників мітингу за справедливі тарифи викликали в правоохоронні органи.

"Мер міста Дикий Геннадій Анатолійович подав в нашу доблесну поліцію про те, що наші підписи є недійсними", - заявила пенсіонерка Любов Гаврилова.

За словами журналістів, учасники акції вважають, що таким чином міська влада сподівається запобігти винесення на сесію міськради проект рішення про скасування нових тарифів.

Викликані в поліцію громадяни повинні були написати пояснення і підтвердити, що саме вони ставили підписи під резолюцією мітингу, в якому брали участь. Однак замість десятка людей прийшли сотні.

"Я не розраховував, що прийде велика кількість людей. Досить 10-15 чоловік ", - зазначив працівник поліції Сергій Мерзлюк.

За словами журналістів, учасники мітингу впевнені, що тарифи підняті незаконно.

"Ми підготували пакет документів до Білоцерківської міської ради, який містив проект пояснювальної записки, чому це рішення протизаконне і економічно необґрунтоване, проект рішення про скасування цього рішення і підписні листи, де підписи людей, які підписалися під цим рішенням. Тобто людей, які увійшли до ініціативної групи ", - розповів голова ГО" Біла Церква разом "Микола Бабенко.

За його словами, даний пакет документів був поданий до Білоцерківської міськради, що стало "ударом в серце комунальної мафії". Автори сюжету відзначають, що у відповідь міська влада записала пенсіонерів в фальсифікатори.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: