#

Дикий-мер уже 300 днів не проводить прес-конференцій

16.10.2018 13:54
Дикий-мер уже 300 днів не проводить прес-конференцій
Геннадій Дикий

Голова білоцерківського видання "Тиждень" Володимир Пастушенко повідомляє, що мер Білої Церкви Геннадій Дикий вже 300 днів не проводить прес-конференцій

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на інтерв’ю Володимира Пастушенка.

Зокрема Пастушенко переконує, що його підлеглі не відчувають тиску через гостроту матеріалів, але є постійне перешкоджання журналістській діяльності. До видання щодня звертаються десятки громадян із проханням щось пояснити, уточнити, допомогти у чомусь, донести до уваги влади ті чи інші проблеми, але наразі журналісти безсилі.

"Але те, з чим ми зіштовхнулися сьогодні, я у своїй практиці зустрічаю вперше. Мало того, що Геннадій Дикий уже близько 300 днів не проводить прес-конференцій, так він ще й своїм негласним розпорядженням заборонив без його дозволу розмовляти із представниками ЗМІ усім керівникам та працівникам управлінь та відомств! І у нас, до речі, є зафіксовані відеодокази цього!", - зазначив Пастушенко.

Інтерв’юер переконує, що відповіді на запити від видання "Тиждень" приходять інколи із місячним запізненням і часто носять характер формальної відписки.

"Але от чому він після численних обшуків ані разу не зібрав пресу, не пояснив свою позицію, я не розумію. По-моєму, ховається від коментарів і пояснень лише той, кому є чого боятися", - повідомляє Пастушенко.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: