#

Дикий-мер вважає транспортну реформу успішною

11.07.2018 13:11
Дикий-мер вважає транспортну реформу успішною

Міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий вважає, що за два роки його роботи, однією з найуспішніших місцевих реформ стала транспортна

Як передає кореспондент "Моєї Київщини", про Геннадій Дикий заявив на вчорашній прес-конференції в УНІАН.

Міський очільник заявив, що за два роки відбулися зрушення у вирішенні транспортної проблеми міста. За його словами, застарілі переобладнані "Спрінтери" замінили на сучасні автобуси і маршрутки, а також збільшено кількість тролейбусів на лініях. 

"Серед успішних реформ в місті, я би назвав транспортну реформу. Два роки тому, наприклад, в Білій Церкві було 260 маршруток і усі вони були переобладнані вантажні "Спрінтери". А на лінії виходило максимум 8 тролейбусів. Сьогодні на лінії щодня виїжджають 18-20 тролейбусів. Крім того, ми оновили більше 50% маршрутів, на яких вже їздять нові автобуси більшої пасажиромісткості. При цьому, ми зобов'язали перевізників підписати інвестиційні договори, де чітко прописано скільки і якого транспорту вони повинні оновлювати. І на сьогодні, в місті вже курсують автобуси стандарту "Євро-5", з низькою підлогою для легшого доступу людей з обмеженими можливостями", - розповів Геннадій Дикий.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: