#

Директор підприємства скандального Косюка балотується у народні депутати по округу Онищенка

14.06.2019 05:24
Директор підприємства скандального Косюка балотується у народні депутати по округу Онищенка
Олександр Жукотанський

Голова правління ПрАТ "Миронівський завод по виготовленню круп і комбікормів" Олександр Жукотанський буде балотуватися у депутати по 93 виборчому округу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Чесно".

Жукотанський є головою правління ПрАТ "Миронівський завод по виготовленню круп і комбікормів", членом ради Федерації роботодавців України. Кінцевим бенефіціаром підприємства, яким керує Жукотанський, є фігурант антикорупційних розслідувань Юрій Косюк. Саме останній обіймав посаду першого заступника голови Адміністрації Президента, а згодом був позаштатним радником Петра Порошенка.

На місцевих виборах 2015 року Жукотанський став депутатом Миронівської райради за списком "Солідарності". Наразі він входить до бюджетної комісії ради. За останні 4 роки він жодного разу не подавав своєї декларації на сайті НАЗК.

У декларації дружини, яка працює в апараті Миронівської райради, також немає жодних відомостей про дохід і статки чоловіка.

Нагадаємо, що родина Жукотанських нещодавно була в епіцентрі скандалу з тепломережами міста Миронівка, які перейшли у власність компанії "Богуславська сільгосптехніка".

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: