#

Діти Вишневого отримали подарунки, які благодійники зібрали на Кіпрі

03.02.2021 08:40
Діти Вишневого отримали подарунки, які благодійники зібрали на Кіпрі
Фото з місця події

На Кіпрі організація "MagicTheatreFoundation" провела благодійну акцію, під час якої  було зібрано подарунки для дітей Вишневого

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Вишневої міської ради.

Зібрані іграшки, сувеніри, речі і солодощі були відправлені до Вишневого. Привітання пройшло в актовій залі Вишневої міської ради, подарунки отримали діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, які перебувають під опікою, а також діти, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Хочемо подякувати всім, хто ініціював та організував таке радісне свято для дітей.Особлива вдячність волонтерам Наталії та Ані Заєць, Ользі Михальській, Алісі Сусловій. Дуже дякуємо за вашу увагу і щиру дружбу, -  сказала начальник Центру надання соціальних послуг Вишневої міської ради Оксана Мельниченко. 

До збору подарунків для маленьких вишнівчан долучилися також учні школи Морфосис із кіпрського міста Лімасола та їхні батьки. 

Начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту ВМР Оксана Олексієнко також подякувала співвітчизникам із-за кордону, які організували благодійну акцію в підтримку дітей Вишневої громади.

Вони довгий час живуть на Кіпрі, але душею і серцем вони тут – в Україні. Я бачила з якою радістю діти відкривали подарунки із-за кордону, як не стримували своїх емоцій. Напевно, це найбільша подяка для благодійника – бачити щасливі очі дитини. В такі моменти ти вкотре відчуваєш, що недаремно робиш свою справу, - сказала вона.

Нагадаємо, що співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Київській області виявили факт незаконної  реалізації паливно-мастильних матеріалів у Вишневому.

Читати "Моя Київщина" у Telegram