#

Дівичківська сільська рада планує витрати близько 3 млн грн на шкільний автобус

22.09.2022 14:00
Дівичківська сільська рада планує витрати близько 3 млн грн на шкільний автобус
Фото з мережі Інтернет

Дівичківська сільська рада хоче придбати до кінця жовтня шкільний автобус для Стовп’язької гімназії за 2,4 млн гривень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Prozorro.

Зазначимо, що 16 вересня Дівичківська сільська рада оголосила тендер на закупівлю шкільного автобуса для Стовп’язької гімназії. Очікувана вартість закупівлі становить 2,4 млн гривень. 

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 0,5% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 2 жовтня, а сам аукціон має відбутися 3 жовтня.

Згідно з тендерною документацією, шкільний автобус має бути оснащений механічною коробкою передач, мати не менше 25 місць для сидіння та повинен відповідати екологічним нормам EURO-5. Також на автобусі може бути встановлений кондиціонер як додаткова опція. 

Зазначається, що автобус повинен бути новим (не раніше 2022 року випуску), технічно справним, а також, щоб комплектуючі та матеріали не були у вживанні. Про це у складі тендерної пропозиції майбутній підрядник має вказати в гарантійному листі. 

Крім того, підрядник буде зобов'язаний надати гарантію на автобусне менше ніж на 24 місяці, або не менше ніж на 100 тис км пробігу, забезпечити замовника оригінальними запчастинами (фільтри масляні, паливні, повітряні, сальники ступиць, ремінь генератора) на весь гарантійний термін (тобто 100 тис км пробігу). 

Постановка на облік автобусу в сервісних центрах МВС повинна буде здійснитися за рахунок постачальника.

Згідно з оголошенням, автобус має бути поставлений до 25 жовтня 2022 року. 

Нагадаємо, що в селі Переяславське на Бориспільщині хочуть відремонтувати приміщення для внутрішньо переміщених осіб.

Читати "Моя Київщина" у Telegram